Belangrijke data

Vergaderingen Polderraad in 2019:

 

28 maart en 13 november 2019 om 20.15 in het Dorpshuis Katwoude. Deze vergaderingen zijn openbaar.

Zaterdag 27 April 2019: Koningsdag in Het Hart van Katwoude. Start = 10:15 met verse koffie, thee, limonade met wat lekkers.

Vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus 2019: FEESTWEEKEND KATWOUDE!!!

Evenement(je) in Katwoude? Tip ons!

 

 

Biljartvereniging Veni Vidi Vici

De biljartclub Veni Vidi Vici is een gezellige biljartclub die elke vrijdagavond bijeenkomt in het Hart van Katwoude. De meeste leden van de club komen uit Katwoude maar ook een aantal van buiten het dorp. Onder het genot van een drankje en een hapje wordt er biljart gespeeld en worden wekelijks de gebeurtenissen in en rond Katwoude besproken.
 
De biljart begint om circa 20.00 uur en eindigt als het is afgelopen. Er wordt een competitie gespeeld onder de leden waarbij aan het begin van het seizoen in september de prijzen worden uitgereikt. Het seizoen duurt meestal van september tot mei. In de zomermaanden wordt er alleen gebiljart op de laatste vrijdag van de maand.
 
De biljartclub speelt naast de eigen competitie ook interlandwedstrijden. Dat gebeurd zo af en toe tegen andere biljartclubs uit bijvoorbeeld Monnickendam, Edam en Zaandam.
 
De biljartclub Veni Vidi Vici is in 1991 opgericht. Voor 1991 bestond er een vrijwillige brandweer in Katwoude. Wegens bezuinigingen is de brandweer van Katwoude in 1991 opgegeven. Een aantal ex-brandweerlieden hebben toen het idee opgepakt om een biljartclub op te richten. De biljartclub draagt dezelfde naam als de vrijwillige brandweer van voorheen.
 
De biljartclub heeft een eigen biljarttafel, keus, toebehoren en een heuse ballenpoetsmachine. In het Hart van Katwoude is een aparte ruimte waar de biljarttafel is opgesteld.
 
Iedereen die een keertje wil komen kijken is altijd welkom.

Contact

Voor informatie over de biljartclub kan het beste contact worden opgenomen met Sjen Olijhoek van het Hart van Katwoude.
 
Bestuur:

André Boon, voorzitter

Kees Olijhoek, secretaris

Jan Sluis, penningmeester