Belangrijke data

Vergaderingen Polderraad in 2019:

 

28 maart en 13 november 2019 om 20.15 in het Dorpshuis Katwoude. Deze vergaderingen zijn openbaar.

Zaterdag 27 April 2019: Koningsdag in Het Hart van Katwoude. Start = 10:15 met verse koffie, thee, limonade met wat lekkers.

Vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus 2019: FEESTWEEKEND KATWOUDE!!!

Evenement(je) in Katwoude? Tip ons!

 

 

PROGRAMMA KATWOUDER FEESTWEEKEND 2016

 

Vrijdag 26 augustus

13.30 inloop / 14.00-16.00 Steenwerpen

Iedereen, jong, oud of er tussen in, is van harte welkom bij het Hart van Katwoude. Ter plekke vormen we teams van 5 personen. Hoe gaat het in zijn werk? Je speelt op een baan van 7 meter. Er staat een paal met een grote dobbelsteen erop. Met een kei probeer je de dobbelsteen van de paal af te gooien. Als de dobbelsteen valt, scoor je de punten van de dobbelsteen, als de paal blijft staan tellen de punten dubbel. Vervolgens mag de volgende van je team gooien. Welk team scoort de meeste punten?

 

18.30 inloop / 19.00 start Grote Vlottenrace.

Om het thema een extra stimulans te geven is er een originaliteitsprijs voor het team dat zich het origineelste aankleedt tijdens de race. Na afloop dansen en muziek in het dorpshuis met DJ Marcel. Inschrijven voor deelname aan de vlottenrace bij Co Roos, corinaj@quicknet.nl . Een vlottenteam voor volwassenen bestaat uit 7 personen waarvan minimaal 2 vrouwen. Let op: vol = vol dus wees op tijd met aanmelden!

 

 

Zaterdag 27 augustus

13.30 uur inloop / 14.00 start Kindervlottenrace.

Een kinderteam bestaat uit 4 kinderen met een opgetelde leeftijd van maximaal 50 jaar. Inschrijven voor deelname aan de kindervlottenrace bij Co Roos, corinaj@quicknet.nl. Kinderen inschrijven kan ook individueel. Zwemvesten verplicht voor alle deelnemers (zijn aanwezig).

 

 19.00 inloop / 19.30 Gezamenlijke maaltijd voor heel Katwoude

 Na afloop dansen en feestelijke afsluiting in het dorpshuis.

 

opbouw in volle gang, foto Sjen Olijhoek
opbouw in volle gang, foto Sjen Olijhoek

Feestweekend 2015

De Stichting Dorpshuis Katwoude en de Biljartvereniging, Damesclub, Oranje Jeugdvereniging, het Hart van Katwoude en alle andere hardwerkende vrijwilligers nodigen u van harte uit voor het


FEESTWEEKEND 2015 op 14, 15 en 16 augustus


Het thema van de vlottenrace dit jaar is “PRE-SAIL", uiteraard is er weer een originaliteitsprijs. Bij dit thema kunt u denken aan alles wat met varen en zeilen te maken heeft, van de Noormannen tot de Gouden eeuw.

Op zondagochtend organiseert de Damesclub “Levend Ganzenbord”. Het wordt een wandeling met opdrachten, met als enig hulpmiddel een dobbelsteen! We starten vanaf 12 uur vanuit het Dorpshuis. Je schrijft je per groepje van minimaal 2 personen in. Voor de kinderen t/m 11 jaar zijn aparte opdrachten.

Voor de jongens en meisjes vanaf 3 jaar zijn er spannende spellen op vrijdagmiddag, en voor de grotere kinderen een touwtrekwedstrijd. Graag vooraf opgeven via Petri Buijs.
 
De prijs voor het hele feestweekend inclusief een gezamenlijke maaltijd op zaterdagavond is 17,50 euro per volwassene en 10 euro per kind tot en met 11 jaar. De verantwoordelijkheid voor tijdige inschrijving ligt weer bij u zelf, liefst per e-mail en met bankoverschrijving.  Het papieren invulstrookje invullen en contant geld afgeven bij Philine op Hoogedijk 40 mag ook. Dit alles vóór zondag 28 juni, dan weten we op de vergadering van 30 juni met hoeveel mensen we rekening moeten houden.
We hopen u allen te mogen verwelkomen, en kijken uit naar een spetterend feest!

Feestweekend 2014

Het feestweekend 2014 was weer een groot succes. Bekijk hier ook het verslag van de vlottenrace door omroep Pim!

En hier een link naar de facebook groep met foto's:

https://www.facebook.com/groups/376662019101958