Belangrijke data

Vergaderingen Polderraad in 2019:

 

28 maart en 13 november 2019 om 20.15 in het Dorpshuis Katwoude. Deze vergaderingen zijn openbaar.

Zaterdag 27 April 2019: Koningsdag in Het Hart van Katwoude. Start = 10:15 met verse koffie, thee, limonade met wat lekkers.

Vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus 2019: FEESTWEEKEND KATWOUDE!!!

Evenement(je) in Katwoude? Tip ons!

 

 

Het bestuur van Stichting Dorpshuis Katwoude is voor het dorpshuis in Katwoude op zoek naar een:

 

Beheerder/uitbater met hart voor de horeca (M/V)

 

Wie zoeken wij

De Stichting Dorpshuis Katwoude zoekt een enthousiaste ondernemer die het dorpshuis in Katwoude, ‘Het Hart van Katwoude’, wil uitbaten. Het Hart van Katwoude is een feestlocatie waar zorg voor de mens centraal staat en waar diverse verenigingen hun thuisbasis hebben. Het Hart van Katwoude kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak en is een centrale ontmoetingsplaats voor Katwouders en bezoekers van Katwoude. Als Beheerder/Uitbater beheer je zelfstandig de accommodatie. Je bent enthousiast en sociaal vaardig met een flexibele en zeer klantgerichte instelling, en je bent bereid het dorpshuis overdag en ’s avonds te beheren. Je neemt initiatieven om activiteiten te organiseren, of aan te trekken, waardoor het gebruik van het Hart van Katwoude een verdere impuls krijgt. Als Beheerder/Uitbater ben je in staat goede relaties te onderhouden met huidige en toekomstige gebruikers, de plaatselijke bevolking en de verenigingen. Je denkt graag mee in het organiseren van een feest of event ten behoeve van de Katwouders. Daarnaast is er de mogelijkheid de bijgelegen Bed & Breakfast te runnen.

Inkomsten vanuit georganiseerde activiteiten en Bed & Breakfast zijn voor de uitbater. De Stichting Dorpshuis Katwoude is verantwoordelijk voor het gebouwenbeheer. In ruil daarvoor betaal je maandelijks huur.

 

De locatie

De locatie bestaat uit verschillende ruimtes die naar wens ingericht kunnen worden.

·         De grote ruimte biedt gelegenheid voor een gezelschap tot circa 100 personen, afhankelijk van het type feest.

·         De kleine ruimte biedt gelegenheid voor een gezelschap tot ongeveer 25 personen. Het biljart kan aan de kant geschoven worden en de ruimte kan ingericht worden met tafels en/of statafels. Ook gebruiken we deze ruimte voor het plaatsen van het buffet tijdens grotere partijen. De kleine ruimte kan ook ingericht worden als speelruimte voor kinderen.

·         De sfeervolle serre is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een high tea tot acht personen. Bij mooi weer kan tijdens een feest ook gebruik gemaakt worden van het tuinterras. Je neemt initiatieven om activiteiten te organiseren, of aan te trekken, waardoor het gebruik van het Dorpshuis Katwoude een verdere impuls krijgt.

·         Bij het Dorpshuis Katwoude bevinden zich ook nog twee verblijven (beide 2-persoons) voor Bed & Breakfast die op basis van short-stay verhuurd mogen worden.

 

Woning

Bij het dorpshuis behoort een riant woonhuis voor de uitbater(s) die zich boven de begane grond begeeft.

 

 

Wat verwachten wij van jou

 o    Ondernemend / zelfstandig / creatief / visie /  gastheerschap
 o    Bij voorkeur afkomstig uit Waterland / Noord Holland
 o    Gevoel voor de doelstellingen van het dorpshuis & bereidheid om te           investeren
 o    Zorg dragen voor een goede en gezonde exploitatie van het dorpshuis
 o    Organiseren van feesten en activiteiten in het dorpshuis
 o    Zorgdragen dat alles volgens HACCP-richtlijnen verloopt en                       geregistreerd wordt
 o      Medewerking aan de gebruikelijke dorpsactiviteiten, zoals Sinterklaas,         de Nieuwjaarsborrel, Koningsdag, biljartavonden, Damesclub en het           feestweekend
 o     Minimaal ervaring in de Horeca of vergelijkbare instellingen
 o     In bezit van SVH-diploma en BHV
 o     Bereidheid om de bijbehorende woning te betrekken
 o     Overname van inventaris van huidige huurder
 

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature, en heb je het gevoel dat wij bij elkaar passen? Stuur dan vòòr 17-06-2019 je motivatiebrief, CV en kort bedrijfsplan op naar Marc Spaans ( Voorzitter ) via stichtingdorpshuiskatwoude@gmail.com.  Het bedrijfsplan moet minimaal bevatten:

·         Doelstellingen voor de komende drie jaar

·         Plannen voor (nieuwe) activiteiten

·         Ideeën m.b.t. marketing

·         Financiële prognoses

·         Risicoparagraaf